Sidebar

baneris LTVisiems savo paslaugų vartotojams VU biblioteka stengiasi suteikti jų poreikius atitinkančias paslaugas, malonią ir draugišką aplinką, kvalifikuotą informacinę pagalbą. Tačiau siekiant dar geriau pažinti savo vartotojus, įgyvendinti jų lūkesčius ir užtikrinti dar kokybiškesnį bibliotekinį aptarnavimą, labai svarbi nuomonė apie jau teikiamų paslaugų kokybę ir įvairovę. 

Todėl biblioteka yra parengusi LibQUAL anketą, kurioje visi lankytojai kviečiami išreikšti savo nuomonę apie tai, kokią norėtų matyti VU biblioteką, kaip vertina čia teikiamas paslaugas, pradedant išteklių pasirinkimu, aptarnavimo kokybe, baigiant siūlomomis darbo vietomis ir gaubiančia atmosfera.

Išsakydami savo vertinimus padėsite bibliotekai tobulėti, sukurti erdvę, kurioje puikiai jaustųsi kiekvienas VU bendruomenės narys!

Nuoroda į anketą: spauskite čia 

LibQUAL – tarptautinis įvairiose pasaulio šalyse taikomas duomenų rinkimo įrankis, leidžiantis bibliotekoms geriau sužinoti vartotojų lūkesčius, palyginti tarpinstitucinius duomenis, nustatyti geriausią bibliotekų aptarnavimo praktiką ir ją taikyti savo organizacijoje.

Anketos duomenys peržiūrimi nuolat. Pildyti klausimyną galima visus metus.

2022-04-11

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku