Sidebar

Informuojame, kad nuo birželio 25 d. keičiasi VU bibliotekos informacijos paslaugų teikimo laikas:

Mokslinės komunikacijos ir informacijos centras (MKIC):

  • birželio 25 d. – rugpjūčio 25 d. bibliotekos darbuotojas Informacijos stale dirbs nuo 8 val. ryto iki 21 val. vakaro;
  • naktį, nuo 21 iki 8 val. ryto, vartotojams bus atviras tik B korpusas (Laisvalaikio, Fizinių mokslų, Technologijos mokslų ir Gyvybės mokslų skaityklos). Šiuo paros metu A korpusas (Komunikacijos, Teisės, Ekonomikos ir Verslo / TVM skaityklos) bus uždarytas;
  • jei planuojate mokytis po 21 val. ir naudotis leidiniais iš A korpuso skaityklų, pasiimkite juos iki 21 val. arba iš anksto kreipkitės į skaityklų darbuotojus dėl leidinių užsakymo į B korpuso skaityklas.
  • Vadovėlių fondas vasaros atostogų metu nedirbs. Primename, kad visus leidinius, esančius Vadovėlių fonde, galite rasti ir skaityklose.

Kilus klausimams kreipkitės el. paštu

Centrinė biblioteka:

  • birželio 25 d.– rugpjūčio 25 d. biblioteka dirbs pirmadieniais–penktadieniais nuo 9 val. ryto iki 17 val. vakaro;
  • vasaros atostogų metu dirbs tik šios Vilniaus universiteto Centrinės bibliotekos skaityklos: Česlavo Milošo skaitykla, Filologijos skaitykla, Lituanistikos skaitykla, Baltoji salė, Profesorių skaitykla, Rankraščių skaitykla bei Retų spaudinių skaitykla.

Plačiau apie Vilniaus universiteto bibliotekos darbo laiko pakeitimus skaitykite čia.

2023-06-23

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku