Sidebar

multifunkciniaiReikia atsispausdinti rašto darbą, nukopijuoti reikalingą knygos skyrių ar nuskenuoti paskaitų konspektus? Naudokitės bibliotekoje esančiais daugiafunkciais įrenginiais.

Kad būtų lengviau perprasti funkcijas ir sužinoti visas jų galimybes, biblioteka sukūrė trumpus mokomuosius vaizdo įrašus, kuriuose sužinosite, kaip:

  • prisijungti prie daugiafunkcinių įrenginių;
  • kopijuoti dokumentus, tarp jų – ir nestandartinio dydžio;
  • spausdinti iš kompiuterių;
  • skenuoti dokumentus ir jų skaitmenines kopijas gauti į VU elektroninio pašto dėžutę.

Mokomuosius filmukus rasite prisijungę čia. Jie sukurti atsižvelgus į studentų pageidavimus bibliotekos paslaugų apklausoje Libqual.

Primename, kad Centrinės bibliotekos daugiafunkciai įrenginiai yra Kopijavimo kambaryje. MKIC – Laisvalaikio, Technologijos mokslų, Komunikacijos, Teisės, Ekonomikos ir Verslo skaityklose. Savitarnos įrenginiu taip pat galite naudotis Medicinos ir Geomokslų skaitykloje. ŠAIC daugiafunkciai įrenginiai yra Bendrojoje bei Periodinių leidinių ir Menų skaitykloje.

Daugiau informacijos apie kopijavimo paslaugas rasite čia

2023-09-20

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku