Sidebar

Pradžia: 2022-09-09 13:00
Pabaiga: 2022-09-09 03:00

Rugsėjo 9 d. pirmo kurso studentams organizuojamos ekskursijos po Centriniuose universiteto rūmuose įsikūrusią biblioteką, kuri iki šių dienų dirba autentiškose, XVI a. menančiose erdvėse. Kartu su visais universiteto pastatais ir kiemeliais ji sudaro vieningą Vilniaus senamiesčio architektūrinį ansamblį, kasdien lankomą ne tik universiteto bendruomenės narių, bet ir turistų iš viso pasaulio. Apsilankiusieji bibliotekoje nelieka abejingi istorinių salių interjerams, jų tapybai ir nepaprastoms istorijoms apie čia prieš šimtmečius gyvenusių universitetą įkūrusių jėzuitų gyvenimą.

Ekskursijų metu gidai pirmo kurso studentus kvies pasivaikščioti po įspūdingas bibliotekos J. Lelevelio, P. Smuglevičiaus, Baltąją sales. Pastaroji kadaise veikė kaip Astronomijos Observatorija. Užkopus į šioje salėje esantį bokštelį, bus galima pasigrožėti ir nuo jo atsiveriančiais miesto vaizdais.

Registracija:

Rugsėjo 9 d. 10 val. (anglų kalba) Registracija

Rugsėjo 9 d. 11 val. (lietuvių kalba) Registracija  

Rugsėjo 9 d. 14 val. (lietuvių kalba)  Registracija

Trukmė – 1 val.

Jeigu užsiregistravote, tačiau norite ekskursiją atšaukti, prašome informuoti telefonu 8 5 268 7103.
Ekskursijos pirmakursiams nemokamos.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku