Sidebar

Pradžia: 2024-06-26 09:00
Pabaiga: 2024-09-15 17:00

VU bibliotekos Baltojoje salėje ir Mažojoje ekspozicijoje XXI–XXII veikia Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos Dizaino fakulteto studentų grafikos darbų parodos.

VU bibliotekos Baltojoje salėje (Universiteto g. 3, IV a.) eksponuojami grafikos darbai, atlikti lino raižinio, kartono raižinio, oforto, sausos adatos ir mišriomis grafikos technikomis.

Grafikos menas turi neribotas raiškos galimybes, lavina studentų skonį, ugdo kūrybiškumą. Darbai atliekami įvairiomis medžiagomis. Tai reikalauja atkaklumo, kruopštumo, išradingumo. Visos klasikinės grafikos technikos turi savyje daug potencialios energijos, kuri kinta ir varijuoja ne tik paklusdama dailininko rankai, bet ir atliepdama savo meto lūkesčius.

Paroda veiks iki rugsėjo 10 d.

VU bibliotekos Mažojoje ekspozicijoje XXI–XXII (Universiteto g. 3, III a.) galima išvysti studentės Aistės Rajunčiūtės (specializacija – Leidinių dizainas ir iliustracija) baigiamąjį darbą – autorinės knygos maketą pagal Vinco Krėvės apysaką „Skerdžius“. Darbo vadovė lekt. Virginija Kalinauskaitė.

Paroda veiks iki rugsėjo 15 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku