Sidebar

Šiemet jau šeštus metus vyksta Niujorko medicinos akademijos bibliotekos sumanyta spalvinimo knygų iniciatyva #ColorOurCollections. Virš šimto bibliotekų, muziejų, archyvų ir kitų kultūros institucijų kviečia susipažinti su jų saugomomis kolekcijomis jas spalvinant!

„Joachimas Lelevelis – istorikas, įvaldęs spalvas” – mūsų paruošta spalvinimo knyga, skirta vienai svarbiausių bibliotekos kolekcijų – istoriko J. Lelevelio (1786–1861) rinkiniui. Šiame rinkinyje išsaugota senoji kartografija, vertinga knygų kolekcija ir mokslininko dokumentinis palikimas. O spalvinimo knygos puslapiuose – trumpi pasakojimai apie J. Lelevelio asmenybę ir vaizdai iš jo išskirtinės kolekcijos. Taip pat – dar neįminta mįslė!

Paspaudę šią nuorodą galite patogiai atsispausdinti spalvinimo knygą ir iškart imtis spalvų.

VU bibliotekos spalvinimo knygą „Istorikas, įvaldęs spalvas" galite atsisiųsti ir lietuvių kalba, pasirinkę šią nuorodą.
 
Linkime prasmingų atradimų!
 

svetainei 02

2021-02-02

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku