Sidebar

Atsiskaičiusiu su biblioteka vadinamas absolventas, kuris:

  • neturi delspinigių (delspinigiai iki 2 EUR absolventams automatiškai anuliuojami);
  • yra grąžinęs visus pasiskolintus leidinius;
  • yra grąžinęs visą pasiskolintą bibliotekos įrangą (ausinės, mobiliųjų įrenginių įkrovimo laidai, spintelių daiktams laikyti ir individualių darbo kambarių raktai). Tokių absolventų atsiskaitymas automatiškai žymimas sistemoje, jiems niekur papildomai kreiptis nereikia. 

Pagal VU absolventų ir studijas nutraukiančių studentų atsiskaitymo tvarką, atsiskaitymo faktą sistemoje pažymės jūsų padalinio dalyko bibliotekininkas likus ne mažiau kaip 5 darbo dienoms iki numatytos diplomų įteikimo dienos.

Pasiskolintus leidinius galima grąžinti visuose bibliotekos padaliniuose. Susimokėti delspinigius tuo pačiu metu galima Centrinėje bibliotekoje, Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC), Šiaulių akademijos informacijos centre bei Medicinos ir Geomokslų skaitykloje. Jeigu negalite atvykti į biblioteką, dėl galimybės delspinigius sumokėti el. būdu kreipkitės į savo padalinio dalyko bibliotekininką.

Kilus papildomiems klausimams dėl atsiskaitymo, studentai turėtų kreiptis į savo padalinio dalyko bibliotekininką

Atnaujinta 2022-06-01

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku