Sidebar

VU biblioteka inicijuoja akciją, kurios metu siekia padėti Lietuvoje esančių pabėgėlių šeimų vaikams, dovanojant jų lavinimui reikalingas priemones. Užmezgę ryšį su Lietuvos Raudonuoju Kryžiumi – organizacija, teikiančia pagalbą humanitarinėje srityje ir besirūpinančia nelaimės ištiktais žmonėmis, – sužinojome, kad šiuo metu vaikams labai trūksta dalykų, galinčių prisidėti prie jų lavinimo ir užimtumo. Mažieji ir paaugliai nemoka lietuviškai, neretai ir daugeliui įprastos anglų kalbos, todėl jiems labai pagelbėtų įvairios meno, spalvinimo ar minimalaus lavinimo knygelės. Prie viso to reikalingos ir priemonės: pieštukai, dažai, flomasteriai ir pan.

Kviečiame prisidėti prie iniciatyvos ir iki spalio 22 d. aukoti ugdomojo pobūdžio ar spalvinimo knygeles ar piešimo priemones. Atnešti ir palikti dovanojamus daiktus vaikams (amžiaus ribos – nuo kelių iki 16 m.) galite tam skirtose dėžėse prie CB ir MKIC informacijos stalo. Net ir mažiausia jūsų dovanėlė pradžiugins į sudėtingą situaciją patekusius vaikus!

mokytis pataisytas

2021-10-12

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku