Sidebar

Nuo šiol registruoti publikacijas ir jas kelti į eLABa talpyklą galima lengviau. Talpykloje įdiegtos papildomos funkcijos, kurias galima naudoti registruojant ir importuojant publikacijas: atsirado galimybė papildomai nurodyti institucijos mokslo/meno kryptis ir jų dalis. Įgyvendinti ir kiti naudotojams svarbūs pokyčiai:

  • Pagal publikacijos DOI vardą vienu metu galima atlikti paiešką Crossref ir PubMed, ScienceDirect, Scopus, Web of Science platformose bei iš jų importuoti metaduomenis. Tai galite padaryti laukų bloke „Bendri duomenys“ DOI vardo laukelyje įvedę DOI vardą ir pasirinkę komandą „Ieškoti ir importuoti“. Tokiu būdu atversite metaduomenų paieškos ir importo langą.

 

eLABA

 

  • Prieskyrose nurodytos eLABa institucijos gali papildomai nurodyti institucijos mokslo/meno kryptis ir jų dalis, neribojant krypčių su svorio dalimi skaičiaus.
  • Atsirado galimybė nurodyti daugiau kaip vieną „Autoriaus vaidmuo“ reikšmę.
  • Laukų bloke „Finansavimo šaltiniai“ sudaryta galimybė atskirai įvesti įvairiais kiekiais ir kombinacijomis finansuojančius projektus, rėmėjus ir dotacijos („granto") numerius.
  • Ataskaitų atrankos kriterijų sąrašas papildytas neprivalomu atrankos kriterijumi dotacijos („granto") numeriu.

Informaciją parengė Aurelija Striogienė

2022-03-24

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku