Sidebar

MIDASAntrajame nuo šių metų kovo mėnesio vykdomų modernizavimo darbų etape MIDAS savo naudotojus pasitinka su nauja sinchronizavimo įrankio versija, skirta „Windows“ kompiuteriams.

MIDAS sinchronizavimo įrankis yra į naudotojo kompiuterį diegiama programėlė, kuria naudojantis galima  tvarkyti naudotojo paskyroje laikomus nepublikuotus duomenis tiesiai per kompiuterio failų tvarkyklę, nesijungiant prie internetinės MIDAS naudotojo sąsajos. Programėlė susieja pasirinktą katalogą naudotojo įrenginyje su pasirinktais nepublikuotais tyrimais MIDAS archyve. Atlikus pakeitimų failuose, esančiuose sinchronizuojamame kompiuterio kataloge, arba į jį įkėlus naujų failų, automatiškai atnaujinamas ir MIDAS esantis turinys. Lygiai taip pat įkėlus ar ištrynus failą iš sinchronizuojamo tyrimo MIDAS archyve, atnaujinamas susieto kompiuterio katalogo turinys.

Kviečiame išbandyti! Instrukcijas, kaip atsisiųsti ir naudotis naujuoju sinchronizavimo įrankiu, galite rasti čia.

MIDAS atnaujinimas finansuojamas iš Europos socialinio fondo lėšų pagal 2014–2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 9 prioriteto „Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas“ įgyvendinimo priemonę Nr. 09.3.1-ESFA-V-738 „Aukštųjų mokyklų tinklo tobulinimas, kaip projekto „Aukštųjų mokyklų tinklo optimizavimas ir studijų kokybės gerinimas Šiaulių universitetą prijungiant prie Vilniaus universiteto“. Kitas pokyčių etapas numatomas balandžio mėnesį.

2022-04-04

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku