Sidebar

mokslo atvirukas 32Pristatome birželio mėnesio „Mokslo atviruką“ – atvirojo mokslo naujienlaiškį Vilniaus universiteto tyrėjams, mokslininkams, studentams, dėstytojams ir visiems, besidomintiems mokslo naujovėmis.

Vasaros „Mokslo atvirukas“ jau gyvena atostogų nuotaikomis ir kviečia jus į poilsinę kelionę Viešojoje srityje (angl. Public domain). Kokia informacija galime naudotis ir džiaugtis visiškai nevaržomi autorių teisių apribojimų?

Taip pat naujienlaiškio skaitytojus kviečiame pasitikrinti žinias ir atsakyti į 10 klausimų apie mokslinių tyrimų duomenis!

Linkime visiems gražios vasaros ir laukiame susitikimo rudenį!

Norėdami skaityti „Mokslo atviruką", spauskite šią nuorodą.

„Mokslo atvirukas“ – kas ketvirtį VU bendruomenei rengiamas naujienlaiškis, skirtas pristatyti naujienas ir atsakyti į įvairius klausimus atvirojo mokslo tema. Pradėtas rengti tarptautinę atvirosios prieigos savaitę (2020 m. spalio 19–25 d.), šį mėnesį pristatomas jau aštuntas numeris (visus numerius galite rasti čia).

2022-06-29

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku