Sidebar

savanorysteVilniaus universiteto bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC) spalio 6 d. atidaryta paroda „Rinkis savanorystę ir keisk pasaulį“.  

Savanorystė – tai galimybė pažinti, keisti ir įgalinti save bei aplinką teigiamam pokyčiui. Vilniaus universitetas skatina bendruomenę įsitraukti į savanoriškas veiklas universitete ar į kitas savanorius priimančias organizacijas, tokias kaip Lietuvos Raudonasis Kryžius, Jaunimo linija, Caritas ir kitas. Bibliotekoje parengtoje fotografijų parodoje kviečiama susipažinti su Vilniaus universiteto darbuotojais ir studentais, kurie dalį savo laiko skiria savanoriškai veiklai ir taip prisideda keičiant pasaulį. Parodą įgyvendino VU savanorių centras, VUSA Foto klubas ir VU biblioteka.

2022-uosius metus Lietuvos Respublikos Seimas paskelbė Savanorystės metais, taip siekdamas pažymėti jos įteisinimo dešimtmetį Lietuvoje bei atkreipti dėmesį į savanoriškos veiklos svarbą visuomenei.

Paroda veiks iki šių metų spalio 31 d., VU bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC), Saulėtekio al. 5.

2022-10-11

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku