Sidebar

elaba Informuojame, kad eLABa talpykloje atnaujintas publikacijų rūšių klasifikatorius: patikslintos klasifikatoriaus sąvokos, terminai, koreguoti daugumos publikacijų rūšių pavadinimai, klasifikatoriaus struktūra, kai kurios reikšmės sujungtos bei įtrauktos naujos rūšys, publikacijų rūšių pavadinimai išversti į anglų kalbą.

eLABa talpykloje galite registruoti ir priskirti straipsnius bei recenzijas, publikuotas leidiniuose, referuojamus Elsevier Scopus duomenų bazėje, taip pat patentus ir patentines paraiškas, įregistruotas Korėjos bei Kinijos patentų biuruose. Taip pat galima pasirinkti šias mokslinės produkcijos klasifikatorių reikšmes: mokslinio, mokomojo ir grožinio teksto vertimai.

Sukurta nauja klasifikatorių grupė „Mokslo, meno sklaidos multimedija“. Atsirado galimybė registruoti ir talpinti mokslinių konferencijų pranešimų skaidres, vaizdo ir garso įrašus bei registruotus duomenų rinkinius, dokumentus apie tarptautinę ekspertizę praėjusias ir Lietuvoje registruotas gyvūnų veisles bei organizmų rūšis.

Anksčiau naudotos publikacijų rūšys konvertuotos į naujas klasifikatoriaus reikšmes. Atsižvelgiant į publikacijų klasifikatoriaus pokyčius, atlikti pakeitimai ir eLABa talpyklos bendrųjų, ir Vilniaus universiteto institucinių ataskaitų formavime. VU ataskaitų formos derintos su Mokslo ir inovacijų departamento Mokslo administravimo skyriumi.

Kilus klausimams dėl publikacijų registravimo, mielai kviečiame kreiptis elektroniniu paštu , telefonu (8 5) 219 5060 ar (8 5) 219 5061.

Informaciją pateikė Aurelija Striogienė

2022-11-18

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku