Sidebar

Daugiau nei mėnesį kvietėme dėstytojus, studentus ir kitus bibliotekos paslaugų vartotojus pildyti Libqual klausimyną ir išreikšti savo nuomonę apie bibliotekos teikiamų paslaugų kokybę ir įvairovę, išsakyti savo lūkesčius ir pageidavimus, kaip dar būtų galima tobulinti bibliotekinį aptarnavimą. Kartu net trims anketos dalyviams žadėjome dovanoti elektroninių knygų skaitykles Amazon Kindle Paperwhite.

Viso tyrimo laikotarpiu sulaukėme nemažo įsitraukimo – klausimyną užpildė per 500 dalyvių. Dėkojame visiems dalyvavusiems apklausoje. Gauti atsakymai padės bibliotekai augti ir tobulėti!

Taip pat skubame vykdyti pažadus dėl skaityklių dovanojimo. Džiaugiamės galėdami pranešti, kad atsitiktiniu atrankos būdu jau ištraukti trys laimėtojai, su kuriais deriname prizų atsiėmimą.

LibQUAL – tarptautinis įvairiose pasaulio šalyse taikomas duomenų rinkimo įrankis, leidžiantis bibliotekoms geriau sužinoti vartotojų lūkesčius, palyginti tarpinstitucinius duomenis, nustatyti geriausią bibliotekų aptarnavimo praktiką ir ją taikyti savo organizacijoje. VU biblioteka tyrimą vykdo jau vienerius metus. Atsižvelgus į apklausoje išsakytus pageidavimus, įgyvendinami atnaujinimai, pavyzdžiui, sukurti mokomieji vaizdo įrašai, kaip naudotis multifunkciniais įrenginiais, įvestos naujos funkcijos Virtualioje bibliotekoje ir t.t.

2023-12-19

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku