Sidebar

VU bibliotekoje nuolat veikia parodos, organizuojami įvairūs renginiai, konferencijos, susitikimai, kurių metu aptariami aktualūs kultūros, mokslo klausimai, pristatomi įvairių visuomenės veikėjų kūrybiniai darbai, bibliotekoje saugomi dokumentai, minimos reikšmingos datos. Visas šių renginių akimirkas jau galima pamatyti naujoje platformoje – Virtuali galerija, adresu: https://galerija.biblioteka.vu.lt/lt. 

Joje pateikiamos fotografijos leis prisiminti ir daugiau nei prieš dešimtmetį bibliotekoje vykusius renginius ar reikšmingus įvykius – nuotraukų archyvai siekia 2010 metus. Duomenų skaidymas į tris pagrindines kategorijas – renginius, parodas, erdves – leis patogiai vykdyti fotografijų paiešką ir nepasiklysti gausoje. Dar lengvesnei paieškai rekomenduojama naudotis išplėstinės paieškos galimybėmis.

Virtuali galerija taip pat bus nuolat pildoma įvairiomis bibliotekos erdvių nuotraukomis –  lankytojai čia ras Centrinės bibliotekos istorinių salių, skaityklų, Saulėtekyje įsikūrusio VU bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centro (MKIC) bei kitų bibliotekos padalinių interjero ir eksterjero fotografijas.

Virt galerija

Turėdami klausimų ar komentarų, susijusių su Virtualia galerija, kviečiame su mumis susisiekti elektroninio pašto adresu: . Norėdami nuotraukas naudoti savo asmeniniais tikslais, taip pat prašome apie tai informuoti nurodyti el. paštu. 

Informaciją pateikė Ramunė Gedvilaitė

2023-02-08

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku