Sidebar

eLABA copyModifikuotas eLABa talpyklos naudotojo profilis. Naudotojo profilyje rasite naujus duomenų laukus, kurių svarbumas didesnis nei kitų, tačiau duomenys iki šiol nebuvo matomi, kol vartotojas nepaspausdavo ant atitinkamo lauko ir jo neišskleisdavo. Tobulinant  naudotojo profilį, tapo matomi duomenų laukai „Bendriniai identifikatoriai“ ir „Instituciniai identifikatoriai“ bei jų turinys. Laukas „Statusai ir vaidmenys“ padalintas į laukus „Vaidmenys“ ir „Kita informacija“.

eLABa talpyklos dokumento aprašo metaduomenyse yra galimybė pažymėti darbus, pažeidžiančius akademinės etikos principus. Požymį „Darbas pažeidžia akademinės etikos principus“ gali pažymėti ar pažymėjimą nuimti aprašą sukūrusios institucijos bibliotekos darbuotojai, institucijos administratoriai, sistemos administratoriai, saugos įgaliotiniai. Turintys šį požymį darbai nepateks į išorines paieškos sistemas, bus neįtraukiami į bendrąsias eLABa talpyklos ataskaitas. Institucijos sprendimu, darbai gali būti neįtraukiami ir į pasirinktas institucijos ataskaitas.

Informaciją pateikė Aurelija Striogienė

2023-02-17

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku