Sidebar

ProgramėlėVU bibliotekos mobiliosios programėlės naudotojai jau galėjo pastebėti naują joje atsiradusį funkcionalumą – mobilųjį gidą. Jį pasirinkus, galima jungtis prie vaizdo įrašų, pamokančių, kaip naudotis bibliotekoje esančiais daugiafunkciniais įrenginiais ir atlikti leidinių kopijavimą, skenavimą ir spausdinimą. 

Atkreipiame dėmesį, kad kol kas Mobilusis gidas programėlėje pasiekimas tik „Android“ vartotojams. 

Primename, kad įsidiegę programėlę į savo mobiliuosius įrenginius galėsite lengvai ir paprastai atlikti leidinių paiešką, peržiūrėti jums išduotus leidinius ir pratęsti jų grąžinimo terminą, vykdyti užsakymus, pamatyti sukauptus delspinigius, gauti priminimus apie grąžintinas knygas ir kitus dokumentus. Visgi svarbu nepamiršti, kad programėlė nėra virtualios bibliotekos atitikmuo, tad joje esanti paieška ras tik VU bibliotekos kataloge esančius leidinius. Ji neskirta ieškoti informacijos duomenų bazėse ar kituose ištekliuose.

VU bibliotekos mobiliesiems įrenginiams skirta programėle gali naudotis „Android“ ir „iOS“ programinės įrangos vartotojai. Ji palaikoma tiek lietuvių, tiek anglų kalbomis.

Registruojantis prisijungimo duomenis pakaks įvesti tik vieną kartą.

Įsidiegti programėlę galite pasirinkę nuorodas:

Android: https://bit.ly/3vrSXTZ

iOS: https://apple.co/3u5Lslb

2024-02-12

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku