Sidebar

worker looking laptop graphics 1Scopus AI – tai intuityvus ir išmanus paieškos įrankis, pagrįstas generatyviuoju dirbtiniu intelektu (GenAI), kuris pagerina supratimą ir praturtina įžvalgas precedento neturinčiu greičiu ir aiškumu. Šių metų kovo 18 – balandžio 14 dienomis Vilniaus universitetas turi galimybę testuoti šį įrankį.

Daugiau informacijos ir nuotoliniai mokymai, kuriuose bus demonstruojama, kaip naudotis Scopus AI, jau kovo 18 d. 11 val. Mokymai vyks anglų kalba „Zoom“ platformoje, nuorodą užsiregistravę gausite el. paštu. Registracija.

Organizatorių kvietime apie mokymus skelbiama – Scopus AI pristatymas: akademinių tyrimų perversmas naudojant dirbtinį intelektą.

Atraskite transformacinę Scopus dirbtinio intelekto galią būsimame nuotoliniame seminare. Prisijunkite prie mūsų, kai gilinsimės į novatoriškas dirbtinio intelekto programas ir pažangą Scopus platformoje. Sužinokite, kaip dirbtinis intelektas pagerina mokslinių tyrimų atradimus, pagreitina įžvalgas ir iš pagrindų keičia mokslines pastangas. Nepraleiskite progos atskleisti visą dirbtinio intelekto potencialą akademiniuose tyrimuose.

Informaciją pateikė Ieva Litvinavičienė

2024-03-12

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku