Sidebar

Pradžia: 2022-04-01 12:00
Pabaiga: 2022-04-01 20:00

Balandžio 1 dieną, minint Vilniaus universiteto (VU) 443-ąjį gimtadienį, VU biblioteka savo bendruomenę, miesto gyventojus ir svečius kvies į šiai sukakčiai paminėti skirtus renginius. Naujai restauruotoje P. Smuglevičiaus salėje tradiciškai bus eksponuojama pirmoji lietuviška spausdinta knyga, o kitoje istorinėje J. Lelevelio salėje bus galima išvysti pirmųjų Universiteto auklėtinių – jėzuitų ir kitų čia studijavusių studentų – XVI–XVIII a. disertacijų parodą. Susipažinti su šiais mokslo darbais lankytojai galės ir VU bibliotekos darbuotojų rengiamuose pristatymuose.

Disertacijų paroda veiks ir ją savarankiškai pamatyti galima bus nuo 9 iki 17 val. J. Lelevelio salėje (Universiteto g. 3, III a.). Disertacijų pristatymai: 12 val. ir 15.30 val. Registracija nereikalinga. Daugiau apie renginį skaitykite čia. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku