Sidebar

Atviros prieigosKviečiame į Tarptautinės atvirosios prieigos savaitės proga organizuojamą paskaitą „Mes visi tai žinome: perteklinės klimato kaitos informacijos pinklėse“, kuri vyks trečiadienį, spalio 26 d., 14 val. VU bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (Saulėtekio al. 5), konferencijų salėje (I a.).

Nuolatinės neigiamos ir gąsdinančios informacijos srautas apie klimato kaitą padaro daugiau žalos nei atneša naudos. Kaip komunikuoti ir kalbėtis apie klimato kaitą su pasauliu, paskendusiu perteklinės informacijos srautuose? Atvira ir visiems prieinama mokslinė informacija gali būti raktas sprendžiant su klimato teisingumu susijusias problemas.

Paskaitą skaitys Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto Hidrologijos ir klimatologijos katedros docentas, VU klimato kaitos grupės aktyvistas dr. Justas Kažys.

Po pranešimo atsigersime kavos ir galėsime padiskutuoti su kolegomis!

Registracijos nuoroda: čia 

Pastaba: 13.30 val., prieš paskaitą, MKIC konferencijų salėje vyks EODOPEN projekto pristatymas. Daugiau apie Atvirosios prieigos savaitės renginius skaitykite čia. 

2022-10-24

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku